Prijenosni Bluetooth sustav zvučnika TUBE

KATEGORIJE PROIZVODA GPS, VHF, RADIO UREĐAJI I ANTENE

550,00 kn (73,00 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1801056 Kategorija: Oznaka:

Popust od 10% na plaćanje pouzećem ili virmanom

(popust se obračunava prilikom odabira načina plaćanja u košarici)

Opis

Prijenosni Bluetooth sustav zvučnika TUBE

Značajke:

IPX5
Bluetooth audio streaming, HFP, A2DP, AVRCP
SD i USB priključci
FM tuner
Kontrole kolosijeka, glasnoće i stanice
Soft Touch kontrole
Plava LED rasvjeta w / Music Sync
Audio streaming

Audio streaming [A2DP] audio je protokol Bluetooth tehnologije. Ovaj profil omogućuje bežični prijenos zvuka s vašeg kompatibilnog uređaja, poput pametnog telefona, na izvornu jedinicu, tako da možete bežično uživati ??u svojoj omiljenoj glazbi ili usluzi streaming glazbe, kao što su Pandora ili Spotify.

Ugrađeno pojačalo

Sustavi s ugrađenim pojačalom ne zahtijevaju dodavanje vanjskog pojačala za glasniju reprodukciju. Potreban vam je samo izvor napajanja od 12 V, nekoliko priključaka, izvor zvuka poput MP3 playera ili pametnog telefona i spremni ste za početak slušanja.

IPX Ocjena

IPX je standard za ocjenu koji označava razinu zaštite proizvoda od vode. Kreće se od nikakve zaštite (IPX0) do prskanja vode protiv kućišta (IPX4) do potpunog uranjanja u vodu (IPX8) i neprekidnog visokog pritiska, raspršivanja s visokim temperaturama iz blizine (IPX9K). Proizvodi koje testiramo i ocjenjujemo dizajnirani su s obzirom na aktivnosti korisnika.

LED svjetlosna traka

Ugrađena LED svjetlosna traka pomaže vam u usmjeravanju. Svjetlosnu traku možete uključiti i isključiti tako da je koristite samo kad vam treba.

Plug & Play

Plug and play sustavi su najbrži i najlakši sustavi za pokretanje. U većini slučajeva instalacija uključuje jednostavno uključivanje jedinice u žičani izvor napajanja od 12 V. Kad se napajate, spojite izvor zvuka, poput pametnog telefona ili MP3 playera, i spremni ste za početak slušanja.

Ulaz za SD memorijsku karticu

Priključak za SD memorijsku karticu podržavat će SD memorijsku karticu pune veličine na 32 GB i može se koristiti za reprodukciju glazbe, kao i za pregled fotografija i video zapisa (na izvornim jedinicama opremljenim monitorom). Većina jedinica podržava SD kartice pune veličine, ali nekoliko ih prihvaća samo mikro SD kartice.

Garancija na uređaj je 24 mjeseca.

Tehnički podatci:
Duljina 258.8 mm x Visina 117.5 mm

PDV JE UKLJUČEN U CIJENU

BESPLATNA DOSTAVA: Za narudžbe iznad 1.000 kn

ROK ISPORUKE: 2 do 4 radna dana

MOGUĆNOST POVRATA: Unutar 14 dana

PODRŠKA KORISNICIMA: 021/398-406, info@encinautika.com